Siim-Sander Vene: siiamaani pole Leedu mängupilt nii hea olnud kui paar aastat tagasi

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti korvpallikoondise ääremängija Siim-Sander Vene roll jäi eile mängus Ukrainaga tavapärasest väiksemaks, aga tervikuna tegi meeskond hoopis parema esituse kui kahel esimesel juhul Tšehhi ja Belgiaga ning sai kirja esimese võidu.

«Nii läks. Mängu käik oli teistmoodi ette nähtud, mis seal muud ikka,» kommenteeris Vene enda kohta nappi 18 mänguminutit. Väsimuse taha igatahes midagi ei jäänud. «Oleme neid kolmepäevaseid turniire varem ka mänginud. Seega midagi väga hullu ei tohiks olla, kõigil on ühtemoodi raske ja arvan, et peame füüsiliselt vastu,» rääkis Vene videointervjuus.

Vene on pikalt mänginud Leedus ja homme minnakse vastu just kõige suuremale Balti riigile. Pealegi tuleb tal rinda pista klubikaaslastega Kaunase Žalgirisest, näiteks temaga samal positsioonil mängiva Paulius Jankunasega.

«Mingeid külgi tean ma Leedu mängijate paremini, aga meil on üldine skauting ka tehtud ja kardinaalselt ma midagi muuta ei saa. Äkki siis mingid pisinüansid mõne mängija osas. Siiamaani pole nende mängupilt veel päris samal tasemel olnud kui paar aastat tagasi ja eks eilne kaotus Belgiale raputas ka neid natuke,» ütles Vene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles