Lewis Hamilton näitas hukkunud kolleegi vastu üles lugupidamatust

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton oli ainuke sõitja, kes leinaminuti ajal mütsi pähe jättis.
Lewis Hamilton oli ainuke sõitja, kes leinaminuti ajal mütsi pähe jättis. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja valitsev liider Lewis Hamilton vabandas sotsiaalmeedia vahendusel selle eest, et ta viimatisel Itaalia GP-l näitas lugupidamatust üles sel hetkel, kui mälestati hiljuti hukkunud Justin Wilsonit.

Möödunud nädalavahetusel F1 sarjas sõidetud Itaalia etapil peeti enne võidusõidu algust leinaseisak Wilsoni auks, kes hukkus augusti lõpus toimunud IndyCari sarja etapil, kui tema kolleegi masin paiskus vastu seina ning Wilson sai surmavalt pihta auto küljest lennanud masinajupiga. Pühapäevase F1 sarja etapi eel rivistusid kõik vormel-1 sõitjad üles, et 2003. aastal samas sarjas sõitnud Wilsonit mälestada ning kõik mehed peale Hamiltoni võtsid oma mütsid peast.

Valitsev F1 sarja liider teenis oma kohatu käitumise pärast rohkelt kriitikat sotsiaalmeedias ning tänaseks on Hamilton esitanud Twitteris ka vabanduse. «Ma tõesti ei saanud aru, et see on leinaminut. Olin nii keskendunud ja kuulasin muusikat, seega arvasin, et teeme lihtsalt pilti,» teatas Hamilton oma kontol. Briti sõitja lisas, et ta austab igati Wilsonit ning tema perekonda ja vabandas oma käitumise pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles