Luksemburgi koondist tabas enne EM-valikmängu massiline toidumürgitus

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luksemburgi koondis esmaspäevasel treeningul.
Luksemburgi koondis esmaspäevasel treeningul. Foto: SCANPIX

Luksemburgi jalgpallikoondist tabas tänase 2016. aasta EMi valikmängu eel tagasilöök, kui 20st mängijast 16 kannatasid toidumürgituse all.

Luksemburg kohtub täna õhtul võõrsil Valgevenega, kuid matš ei saa olema lihtne, sest suurem osa mängijaid kannatas enne mängu toidumürgituse all pärast seda, kui sõid pühapäeval Minski hotellis õhtust. Kõhuvalu tabas 20st mängijast 16 ning seetõttu teatas Luksemburgi jalgpalliliit, et nad peavad UEFA-ga läbirääkimisi, et mäng edasi lükata.

Praeguse info kohaselt toimub kohtumine siiski planeeritult, kummalgi meeskonnal enam EMile kvalifitseerumiseks võimalust pole, sest seitsmest kohtumisest on mõlemad koondised võitnud vaid ühe mängu ning saanud kirja ühe viigi. Nii ongi Valgevenel ja Luksemburgil mõlemal koos neli punkti, alagrupi liidritel Hispaanial ja Slovekkial on 18 punkti ning kolmandal kohal oleval Ukrainal 15 silma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles