Kas korvpalli- ja võrkpalliliit on EMi eel turundusega liiale läinud?

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpallikoondise kohtus Pärnus fännidega ja koos käidi kinos.
Korvpallikoondise kohtus Pärnus fännidega ja koos käidi kinos. Foto: Tairo Lutter

KORVPALL. Teatavasti pääsesid nii Eesti korvpalli- kui ka võrkpallikoondis Euroopa meistrivõistluste finaalturniiridele, korvpallurid madistavad praegu Riias, vollekoondisel seisavad mängud ees oktoobris. Mõlema spordiala alaliidud on EMile palju panustanud, ka turunduse ja meediakajastuse osas.

Praegu samuti Riias viibiv korvpalliliidu turundusjuht Oliver Läll ütleb, et temani on jõudnud kahetised arvamused. «Ühed leiavad, et koondise meediakajastus on olnud piisav, teised, et seda on olnud liiga palju. Samas viimased kaks nädalat enne turniiri said mehed rahulikult olla, oli vaid viimane kohtumine fännidega enne Riiga sõitu,» ütleb ta. «See on meile uus kogemus, igal aastal EMil ju ei mängi. Palju kasutasime Soome korvpalliliidu kogemust, lisaks arutasime asju oma meediapartneriga,» räägib Läll.

Võrkpallikoondise turundusjuht Toomas Vara viibis samuti kuni eilseni Riias, et näha, kas korvpalluritelt on ehk mõnd ideed üle võtta. «Tunnistan, et mind üllatas, et alaliit suutis nii suure hulga fänne Riiga kohale tuua,» sõnab Vara. Vastava hulga piletite saamiseks pidi Eesti alaliit lätlastele ka garantiikirja esitama, teadmata, kas kõik piletid eestlastele kaubaks lähevad. Nagu selgus, läksid ja jäi puudugi. «Ses osas tuleb neid tunnustada, et finaalturniiri eel oldi piisavalt pildis ja rahva huvi püsis, kuigi ka ootused olid ajuti ehk liigagi suured,» sõnab Vara.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles