Vassiljev: tänane tulemus tõmbas lootustele kriipsu peale

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev (keskel) valikmängus Sloveeniaga.
Konstantin Vassiljev (keskel) valikmängus Sloveeniaga. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Konstantin Vassiljev nentis pärast võõrsil Sloveenialt saadud 0:1 kaotust, et EM-valiksarjast edasipääsemise võimalused on sellega kadunud.

«Mäng polnud kõige ilusam ning mõlema meeskonna jaoks oli tähtis vaid tulemus. Kahju, et nii läks,» sõnas Vassilejv. «Need kaks viimast mängu (Leedu ja Sloveeniaga – toim) olid noortele heaks kogemuseks. Mõlemad olid võrdsed lahingud, kus otsustavaks sai üks moment. Mänguplaan kaitses töötas, kahjuks polnud head üleminekut kaitsefaasist rünnakule. Mängu käigus läks olukord siiski paremaks,» analüüsis Vassiljev mängu.

Eesti jääb kaks vooru enne alagrupiturniiri lõppu nüüd neljandal kohal olles Sloveeniast maha kahe punktiga, lisaks on sloveenidel viimased mängud märksa lihtsamad kui meil. «Illusiooni looma ei hakka, pigem on meie šanss EMile pääseda kadunud,» lausus Vassiljev otsekoheselt. «Tänane tulemus tõmbas sisuliselt lootustele kriipsu peale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles