Woodsi armuke avaldab seksiseiklustest pajatava raamatu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loredana Jolie
Loredana Jolie Foto: SCANPIX

Golfiässa Tiger Woodsi jamadel ei näi lõppu olevat – peatselt avaldab üks tema armukestest raamatu, kus räägib avameelselt oma salasuhtest Woodsiga.

Mäletatavasti sattus Woods eelmise aasta novembri lõpus oma kodu lähistel autoavariisse ning selle segaste asjaolude uurimisel lahvatas meeletu seksiskandaal, kui selgus, et Woods oli oma abikaasat petnud vähemalt 20 naisega.

27-aastane eskordina töötav Loredana Jolie oli üks Woodsi armukestest, ent ta on esimene, kes nende seksisuhte detailselt kirja pannud ja selle raamatuna avaldab, kirjutab The Sun.

Raamat, mis kannab nime «The Real Diary: Lessons from the Good Time Girl to Champion» tuleb poelettidele järgmise kuu lõpus ehk siis umbes samal ajal, kui täitub aasta Woodsi autoavariist.

Jolie kõige kõmulisem paljastus on see, et Woodsi erutas mõte grupiseksist, kus osaleks ka mõni mees.

«Talle meeldis vaadata, kuidas tüdrukud omavahel lõbutsesid ja vahel need tüdrukud liitusid meiega,» avaldas Jolie, kes enda sõnul seksis golfiässaga umbes 20 korral. «Panin teda vahel fantaseerima, küsisin, mis ta arvaks, kui tema juuresolekul oleks seal ka teine mees. See natuke erutas teda. Ta ei öelnud, et tahaks seda proovida, aga see lihtsalt erutas teda.»

Jolie kirjutab, et Woods oli suurepärane armuke. «Tal on vapustav varustus, seks temaga oli tšempioni vääriline,» kiidab aastatel 2006-2008 Woodsi seltsi nautinud Jolie oma raamatus. «Olin seitsmendas taevas, eriti just seksuaalses mõttes. Pole kahtlustki, et Tiger on voodis vapustav.»

Jolie sõnul meeldis Woodsile, kui ta saatis talle mobiiliga pilte sellest, kuidas teiste naistega vallatleb.

Lisaks avaldab Jolie, et Woods oli retseptiravimitest sõltuvuses. «Nägin, kuidas ta võttis unerohtu ja valuvaigisteid,» paljastab Jolie. «Tal olid tõsised unehäired.»

Tagatipuks kirjutab Jolie, et Woodsi nüüdseks juba eksabikaasa, rootslanna Elin Nordegren abiellus golfiässaga üksnes raha pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles