Korvpalli EM: vihane Hispaania staar rebis Serbia lipu puruks

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikola Mirotic.
Nikola Mirotic. Foto: SCANPIX

Hispaania korvpallikoondise üks põhimehi Nikola Mirotic jäi pärast eilset kaotust Itaaliale videosilma ette hetkel, kui ta rebis riietusruumi suundudes puruks Serbia lipu.

Montenegros sündinud Mirotic ütles Twitteri vahendusel, et ei tahtnud kedagi solvata. «Kahetsen sügavalt oma reaktsiooni pärast mängu. Ma ei saanud aru, et see on lipp, pealegi, et Serbia lipp. Vaatasin pinge tõttu maha ja tundsin midagi enda näol. Ma ei solvaks kunagi ühtegi sümbolit,» säutsus ta. Serblased on sotsiaalmeediakanalites muidugi teo pärast püha viha täis.

Hispaania kaotas eile Itaaliale 98:105 ja avavoorus just Serbiale 70:80. Kolmest mängust on kogutud vaid üks võit, kui 104:77 alistati Türgi. Surmagrupiks peetavas B-alagrupis on Hispaanial mängida veel Islandi ja Saksamaaga. Kuuesest grupist pääseb play-off'i neli tiimi.

NBA-s Chicago Bullsis mängiv äär on EMil seni kogunud keskmiselt 10,3 punkti ja 6,3 lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles