Mads Östberg jääb avarii tagajärjel Austraalia rallist kõrvale

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mads Östberg.
Mads Östberg. Foto: SCANPIX

Homme algaval Austraalia rallil ei tee seekord kaasa Citroeni rooli keerav norralane Mads Östberg. Östberg tegi Austraalias rajaga tutvudes nii raske avarii, et mehel tuvastati kahes roides mõra ja seetõttu ei ole ta võimaline homme võistlust alustama.

Pärast meditsiinilist kontrolli lubati Östbergil rajaga tutvumist ja legendi koostamist jätkata, kuid siiski otsustas norralane võistlusest loobuda. Östberg tegi avarii eile õhtul Valla kiiruskatset läbides, kui ta üritas vältida tema jaoks ootamatult teele ilmunud veokit. Norralase kaardilugeja Jonas Andersson pääses avariist sinikate ja marrastustega, kirjutab wrc.com.

«Jätkasime esialgu sõitmist, kuid rallil võistlemine on siiski võimatu,» rääkis Östberg. «See on meie jaoks suur pettumus, kuna tahtsime heidelda MM-sarja teise koha eest.»

MM-sarja üldarvestuses hoiab Östberg enne Austraalia etappi 90 punktiga neljandat kohta. Liider on Sebastien Ogier 207ga, teine Jari-Matti Latvala 114ga ja kolmas Andreas Mikkelsen 98ga.

Östbergi asemel istub Citroen Abu Dhabi meeskonna masina rooli nüüd Stephane Lefebvre.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles