Fotod: Tõnissaar alustas hooaega võiduga esimeses raundis

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Soomes Imatras hooaja avamatši pidanud Eesti vabavõitleja Ott Tõnissaar alistas vastase juba esimeses raundis. Võit tuli läbi sirge käeluku, kui matši algusest oli möödunud 2 minutit ja 41 sekundit. Tõnissaare profikontol on nüüd 9 võitu ja 2 kaotust.

«Läks nii nagu minema pidi. Võitlus on muidugi võitlus ja kõike võib juhtuda, aga ettevalmistus oli väga tugev,» kommenteerib Tõnissaar edukat matši. «Mu ümber on väga hea meeskond ning sponsorid-toetajad annavad võimaluse vaid spordile pühenduda,» lisab Tõnissaar.

Eesti vabavõitleja pidi esialgu kohtuma soomlase Antti Virtaneniga, kes aga vigastuse tõttu 3 päeva enne võistluste toimumist välja langes. Ülimalt lühikese etteteatamisega oli matši valmis vastu võtma Põhja-Iirimaa võitleja Declan Larkin. Kuna uuel vastasel ei jäänud õigesse kaalu jõudmiseks väga palju aega, leidis esialgselt kergekaalus toimuma pidanud matš aset kokkuleppekaalus -73,0 kg.

Tõnissaarega, kelle koduklubiks on Tartu spordiklubi Võimla, oli treeneritena kaasas Vallo Hannus (3D Treening) ja Kristjan Press (Englas). Carelia Fight on 2005. aastal alguse saanud Soome võistlussari. Sündmused toimuvad korra aastas ning käesolev oli järjekorras üheteistkümnes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles