Maailma rikkaima sportlase lahkumine areenilt kujuneb piinlikuks

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather jr.
Floyd Mayweather jr. Foto: SCANPIX

Maailma rikkaim sportlane Floyd Mayweather jr peab laupäeval enda karjääri viimase matši, kui ta läheb Las Vegases vastamisi Andre Bertoga. Siiski tundub Mayweatheri viimane matš kujunevat piinlikuks, kuna huvi Mayweatheri tegemiste vastu on üsna kesine. Võiks ju oodata, et maailma rikkaima sportlase viimane profimatš tõmbab kõvasti pilke, kuid ameeriklase valik kohtuda Bertoga on avalikkuse huvi kõvasti vähendanud.

Kui Mayweatheri kohtumine Manny Pacquiaoga pani terve spordimaailma kihama, siis nüüd ei tunta ameeriklaste tegemiste vastu erilist huvi. Asja põhjus on nimelt selles, et Berto ei ole poksimaailmas just eriti tuntud nimi ja seetõttu on ka huvi matši vastu pigem kasin.

Mayweatheri ja Berto matš peetakse Las Vegases MGM Grand Arenal, kuhu mahub 16 800 pealtvaatajat. Kui enamasti lähevad Mayweatheri matši piletid müügiks peaaegu koheselt, siis nüüd on paar päeva enne kohtumist veel müümata 2100 piletit. Seejuures on näiteks võrreldes Pacquiaoga peetud matšiga sel korral piletid umbes kuus korda odavamad.

Kui Mayweather on võitnud kõik enda karjääri 48 matši, siis näiteks Berto on suutnud viimasest kuuest võita vaid kolm. Seega pole midagi imestada, et huvi kohtumise vastu on keskmisest kõvasti leigem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles