Venus Williams: minu õde on läbi aegade parim tennisemängija

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams tähistas õe alistamist.
Serena Williams tähistas õe alistamist. Foto: SCANPIX

Naiste tennise maailma esireket Serena Williams jõudis US Openil poolfinaali, kui ta alistas 6:2, 1:6, 6:3 Venus Williamsi. Kaotajaks jäänud Venus Williamsi sõnul on tema õde läbi aegade parim tennisist.

Poolfinaali jõudnud Serena Williamsit lahutab seega US Openi tiitlist veel vaid kaks võitu. Kui ta suudab ka US Openi tiitli enda valdusesse saada, siis saab temast esimene tennisist pärast Steffi Grafi, kes on ühe aastanumbri sees saanud enda valdusesse kõik neli suure slämmi tiitlit. Graf sai selle saavutusega hakkama 1988. aastal, kirjutab The Guardian.

«Ta ei pea enam midagi tõestama. Ta ongi läbi aegade kõige parem,» teatas Venus Williams enda õe kohta. «Serena on läbi aegade parim, kuna ta on pidanud vastamisi minema väga tugevate mängijatega. Ka mineviuks on olnud häid mängijaid, kuid tänapäeval on konkurents tihedam.»

33-aastane Serena Williams on karjääri jooksul võitnud 21 suure slämmi tiitlit. US Openi on ta võitnud kuus korda (1999, 2002, 2008, 2012, 2013, 2014).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles