Eesti korvpallikoondise lootus elab: Ukraina alistas Läti

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalli EM-finaalturniiril alistas täna Ukraina D-alagrupi kohtumises 75:74 Läti. Seeläbi tõusid ka Eesti koondise võimalused võidelda alagrupist edasi pääsemise nimel.

Ukraina koondise kasuks viskasid täna Kirill Fessenko 21 ja Oleksandr Lõpovõi 15 punkti. Lätile tõi Dairis Bertans 17 silma.

D-alagrupis on täna õhtul veel vastamisi Eesti ja Leedu. Seni on suutnud endale edasipääsu tagada vaid Tšehhi ning ülejäänud tiimidel on veel kõik lootused 16 parema sekka jõudmiseks olemas. Edasipääsejate seisukohast saab seega olema tähtis kaal homsel Läti ja Eesti kohtumisel.

Eestile piisab edasipääsuks sellest, kui homme suudetakse Läti alistada. Sellisel juhul pole muude mängude tulemustel, ka tänasel kohtumisel Leeduga, Eesti edasipääsu suhtes tähtsust.

D-alagrupi tabeliseis: 1. Tšehhi 3 võitu/1 kaotus, 2. Leedu 2/1, 3. Belgia 2/2, 4. Läti 2/2, 5. Eesti 1/2, 6. Ukraina 1/3.

Edasi 16 parema sekka pääseb iga alagrupi neli paremat!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles