Nabi jäi olümpiapiletita

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Nabi.
Heiki Nabi. Foto: Mihkel Maripuu

Heiki Nabi jäi maadluse MMil Las Vegases kreeka-rooma maadluse raskekaalus kaheksandaks ja ei suutnud esimese korraga järgmise aasta Rio olümpia piletit hankida. Selleks oli vaja tulla esimese kuue hulka, aga Nabi kaotas esmalt veerandfinaalis kahekordsele olümpiavõitjale Mijain Lopez Nunezile Kuubast ja siis lohutusringis kindlalt 0:5 Venemaa esindajale Biljal Mahhovile.

Nabi hinnangul mängis Mahhovi kasuks värskem olek. «Minu kolm eelmist matši olid kõik rasked ja tasavägised. Tema kaotas alguses Lopezile ja siis maadles lohutusringis leedulase (Mindaugas) Mizgaitisega, kes vigastas kohe kätt. Seega oli ta rohkem puhanud, mina aga üsna kurnatud. Pealegi sattusin loosiga tugevamasse ossa. Läks nii, midagi pole parata. Ju siis teistel oli pisut parem vorm kui minul,» ütles ta pettunult.

Avaringis võitis Nabi tasavägises kohtumises grusiini Jakobi Kajaiat 1:0 ning seejärel sai kaheksandikfinaalis 3:2 jagu Lõuna-Korea maadlejast Yongmin Kimist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles