Rain Veideman: Leedu pani lõpus hullu viske sisse ja saime pähe. See on korvpall.

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti - Leedu.
Eesti - Leedu. Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpallikoondis tegi EM-finaalturniiril suurepärase esituse, kui suurem osa viimasest veerandajast juhiti Leedu vastu. Kahjuks mängiti edu viimastel minutitel maha ja kaotati 62:64.

Eestile 10 punkti toonud Rain Veidemani sõnul suudeti vastast kaitses hästi pressida.

«Oleme esimesest minutist alates agressiivsemalt mängima hakanud, eks tänu sellele oleme ka mängus püsinud. Lõpud on alati loto – kummal tähtsad visked sisse lähevad. Nad panid lõpus hullu sisse ja saime pähe. See on korvpall.»

Lõunal saabunud uudis, et Leedu suurim staar Jonas Valanciunas täna haiguse tõttu kaasa ei teinud, Veidemani hinnangul Eesti mänguplaani ei muutnud. «Mis meil seal ikka muuta oli. Meie plaan on selge – mängida aktiivset kaitset ja saime sellega hakkame. Loodame homme Läti vastu samamoodi tegutseda. Homme on see kõige tähtsam mäng.»

Homme kell 18.30 mängib Eesti seega Lätiga. Võitja pääseb Prantsusmaal Lille'is peetavasse play-off'i, kaotaja langeb välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles