Leedu keskmängija Kavaliauskas: teadsime, et eestlased tulevad end tõestama

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antanas Kavaliauskas võitluses Janar Taltsiga.
Antanas Kavaliauskas võitluses Janar Taltsiga. Foto: SCANPIX

Leedu koondise keskmängija Antanas Kavaliauskas ütles pärast EM-finaalturniiril Eesti üle saadud 64:62 võitu, et eestlaste hea esitus ei üllatanud teda.

«Minus on hetkel nii palju emotsioone, et raske on meie kehva esituse kohta mingit põhjust leida. Vaatame selle mängu video pealt üle ja siis näeme, mida me valesti tegime,» sõnas 14 punkti toonud leedukate keskmängija.

Mängu viimaste sekundite jooksul ei suutnud Kavaliauskas enda sõnul uskuda, mis toimus. «Kui Jonas (2 sekundit enne lõppu kohtumise võidukorvi visanud Jonas Maciulis – M.G.) palli sai ja ära pani, tundus see uskumatu. Hea, et pani, muidu oleksime suures jamas olnud,» lisas ta.

Kavalaiauskas lisas, et Eesti südi esitus polnud üllatav. «Esiteks on tase Euroopas kõvasti ühtlustunud ja teiseks me teadsime, et eestlased on kõvad võitlejad ja tahavad siin näidata, milleks nad tegelikult võimelised on. Turniiri esimestest mängudest ei maksa suuri järeldusi teha,» viitas ta Eesti kahele esimesele mängule.

Eesti edasipääsulootused on elus ka pärast tänast kaotust, 16 sekka jõudmiseks tuleb homme alistada Läti. Eesti - Läti kohtumine algab homme kell 18.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles