Tänaku tiimi boss: kui meil oleks rohkem raha, vahetaksime sõitjaid

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Wilson.
Malcolm Wilson. Foto: SCANPIX

Sel nädalavahetusel sõidetava autoralli MM-sarja Austraalia etapi eel andis BBC-le intervjuu Ott Tänaku meeskonna M-Spordi pealik Malcolm Wilson, kes rääkis tiimi rahalistest võimalustest ja tunnistas, et rohkemate vahendite korral keeraksid nende autode roole hoopis teised mehed.

BBC pikem artikkel räägib M-Spordi meeskonna rahalistest võimalustest võrreldes konkurentidega ning Wilson nendib, et nende tulemused on tagasihoidlikud just rahaliste vahendite nappuste tõttu. M-Spordi pealik usub, et nende praegused autod on piisavalt kiired, et sõita meistritiitlite peale, kuid selleks peaksid Tänaku ja Elfyn Evansi asemel roolis istuma teised mehed.

«Pole mingit kahtlust, et meil on auto, mis on sama kiire - või mõnes valdkonnas isegi kiirem - kui Volkswagen,» rääkis Wilson konkurendist, mille sõitjatel on üldarvestuses hetkel kolmikjuhtimine.

«Kui leiaksime nimesponsori, siis vahetaksin ilmselt praegused sõitjad välja. Sebastioen Loeb võitis üheksa järjestikkust meistritiitlit ja nüüd võidab (Sebastien) Ogier selle kolmandat aastat järjest. Mul ei ole mingit kahtlust, et kui ta sõidaks meie tiimis, siis oleks ta sama edukas,» andis Wilson mõista, et paksema rahakoti korral istuksid tema tiimi masinate roolis Tänakust ja Evansist nimekamad mehed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles