Barcelona lasi uue keelu hirmus viis noort vabaks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barcelona logo.
Barcelona logo. Foto: SCANPIX

Noormängijate reeglitevastase palkamise eest mängijate ostukeeldu kandev Barcelona jalgpalliklubi on piirangute pikendamise hirmus viis noormängijat klubist vabaks lasknud.

Esmalt pidi Barcelona keeld kehtima hakkama juba 2014. aastal, kuid edasikaebamise tõttu täiendati siis meeskonda jõudsalt, mille tulemusena tänavu kevadel tõsteti pea kohale juba Meistrite liiga karikas. FIFA-le ei ole meeltmööda ka asjaolu, et hoolimata keelust on tänavu suvel ostetud Aleix Vidal ja Arda Turan, kes klubi küll enne jaanuarit esindada ei saa, vahendas Soccernet.ee.

Kui esimene keeld Barcelonale määrati aastatel 2009-2013 kümne alla 18-aastase välismängija palkamise eest, siis uue karistuse hirmus on Kataloonia hiid nüüd akadeemiast viis mängijat vabastanud.

«Barcelona ei pikendanud nende mängijate litsentse, et keegi ei saaks öelda, et FIFA reeglistikku ei järgitud,» teatas Barcelona.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles