Madridi Real talvel de Gead jahtima ei hakka

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David De Gea.
David De Gea. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi president Florentino Perez kinnitas, et keset hooaega Manchester Unitedi David de Gea järgi uuesti ei minda.

Üleminekuakna viimasel päeval dramaatiliselt läbi kukkunud ülemineku järel jäi de Gea Manchesteri ja alustas oma praeguse lepingu viimast aastat, mis tähendab, et jaanuaris oleks Unitedil võimalik väravavaht veel rahaks teha, enne, kui ta suvel vabalt lahkuda saab, vahendas Soccernet.ee.

Reali president Florentino Perez aga sellisest stsenaariumist huvitatud ei ole ja ootab väravavahti suvel. «Me ei osta kindlasti de Gead jaanuaris,» rääkis Perez ja kasutas taas võimalust, et inglasi ülemineku ebaõnnestumises süüdistada.

«Madrid andis endast parima. Me ei jõudnud õigel ajal valmis, sest Manchesteril pole vajalikku kogemust, et viimasel päeval selliste asjadega tegeleda,» teatas Perez.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles