Talts: algus oli tõesti hea, aga tavaliselt tähendavad head algused halba lõppu

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts (paremal) Läti - Eesti mängul.
Janar Talts (paremal) Läti - Eesti mängul. Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpallikoondis pidas täna viimase aja tähtsaima mängu, kui Riias EM-finaalturniiri D-grupi viimases voorus kohtuti Lätiga. Eesti rahvuskoondis pidi vastu võtma aga valusa 64:75 kaotuse. Janar Taltsi sõnul tähendas mängu hea algus aga halba lõppu.

«Nii läkski. Läti alustas kehvasti ja seega pidid nad mingi muutuse tegema,» lausus Janar Talts. «Teine poolaeg läks jah vähe nihu, nad muutsid taktikat, hakkasid kohati maa-ala kaitset mängima ja siis said rünnaku ka käima ning paugutasid lõpuni.»

«Nad vahetasid maa-ala ja mees-mehe kaitset ja meie rünnak läks täiesti kipsi, meid halvati ära,» lisas ta. «Olime nende maa-alaks valmis, aga nad said mehi väga kiirelt vahetada. Proovisime igasuguseid erinevaid variante, aga ei suutnud ikkagi palli piisavalt korvi alla sokutada.»

Janar Talts usub, et Eesti koondis sobis EM-finaalturniirile. «Loodame, et saame ka järgmisele EMile ja et sinna tuleb sama palju fänne kui siia.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles