Tapa astus karikavõistlustel sammu teise ringi suunas

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall.
Käsipall. Foto: Kristjan Teedema

Eesti meeste käsipallikarikavõistluste esimese ringi avakohtumises sai Meistriliiga klubi SK Tapa võõrsil 28:21 (12:10) jagu esiliigas osalevast HC Tallas/Tallinna SKst.

Võitjate resultatiivseimad mängijad olid Rait Ageni 12 ja Sander Annula 6 ning kaotajatel Enrico Anton 6 ja Rauno Aus 5 väravaga. Korduskohtumine peetakse 20. septembril Tapal, algusega kell 14.

Tapa peatreener Elmu Koppelmann: «Võitsime tänu suurematele kogemustele ja tahtmisele. Hooajaks ettevalmistust alustasime augusti keskel ning mäng oli veel rabe, kuid kartsin hullemat. Saime enam-vähem koosseisu kokku ja hoidsime tempo teadlikult all. Kiidaksin Tallast, kes tahab mängida ning neil on hasarti ja kiirust, aga kui saame korduskohtumiseks korraliku võistkonna kokku, siis peaks seitsmeväravaline edu olema piisav.»

Tallas/Tallinna SK juhendaja Jüri Lepp: «Alustasime hästi, ent teenisime avapoolaja lõpus rumalaid kaheminutilisi karistusi ning jäime hätta realiseerimisega. Tapa väravavaht Margus Õun ja Ageni õpetasid, et käsipalli mängitakse mõistusega ning lollitasid meid piisavalt. Meil oli kokkumäng konarlik, aga kuna lähme nädalavahetusel A-vanuseklassi poistega Panevežysesse turniirile, siis pidin mängijaid ka selleks võistluseks hoidma. Seekord kogemused võitsid ja oleme nüüd raskes seisus, kuid kunagi ei tohi alla anda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles