EMi koduleht: Eesti koondis võib lahkuda Riiast püstipäi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondis pärast kohtumist Lätiga.
Eesti koondis pärast kohtumist Lätiga. Foto: Tairo Lutter

Eile lõppes korvpalli EMil turniir Eesti koondise jaoks, kes kaotas ellujäämismängu 64:75 Läti koondisele. Eestlased lõpetasid alagrupi viienda kohaga ning EMi ametlik koduleht kiitis neid väärt võitluse eest.

Kuigi Eesti koondis alustas EMi kahe suure kaotusega Tšehhile ja Belgiale, keerati uus leht esmaspäeval, kui 78:71 alistati Ukraina. Tõelist sisu näidati järgmises mängus Leedu vastu, kui saadi napp 62:64 kaotus, ning ka eilses Läti vastu peedud mängus suudeti näidata korralikku mängu.

EMi koduleht kirjutas eilse Läti võidu järel, et kuigi eestlaste jaoks lõppes turniir alagrupifaasis, said nad südika mänguga juurde rohkelt fänne ning võivad koju sõita uhkusega.

«Eesti oli esimesel poolajal peatamatu, aga just nagu kolmapäeval Leedu vastu, jäi neil pinge alla sattudes puudu tasakaalust, et need kuulsad võidud ära vormistada. Sellest hoolimata võivad Tiit Soku hoolealused lahkuda Riiast püstipäi, olles juurde saanud rohkelt uusi fänne,» seisis EMi kodulehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles