De Gea sõlmis Unitediga nelja-aastase lepingu

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David de Gea.
David de Gea. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi väravavaht David de Gea sõlmis üllatuslikult klubiga uue ja pikaajalise lepingu. 

De Gead seostati viimase aasta jooksul siirdumisega Madridi Reali ning üleminekuakna viimasel päeval olid klubid ka kokkuleppele jõudnud, kuid tehingut ei jõutud õigeks ajaks ära vormistada ja nii jäigi hispaanlane Inglismaale, vahendab Soccernet.ee.

Kui varem ei soovinud David de Gea Unitediga lepingut pikendada, siis ebaõnnestunud üleminekusaaga järel on ta oma meelt muutnud ning kirjutas alla nelja-aastasele lepingule, mida on klubil võimalik veel aasta võrra pikendada.

«Olen õnnelik, et saan oma Unitedi karjääris alustada uut peatükki. Olen alati nautinud Unitedi fännide ees nende heade mängijatega mängimist ning usun, et see on parim koht, kus oma karjääri jätkata,» sõnas de Gea.

24-aastast väravavahti hinnatakse maailma üheks parimaks ning viimasel kahel hooajal on mees valitud oma meeskonna aasta mängijaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles