Fotod: räppar Drake’i süüdistatakse Serena Williamsi suure unistuse purunemises

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Naiste tennise maailma esiereket Serena Williams üritas sel aastal saada enda kätte kõiki nelja suure slämmi tiitlit, kuid ameeriklannal jäi lõpuks eesmärgist puudu kaks võitu, kui ta kaotas US Openi poolfinaalis Roberta Vincile. Pärast kaotust hakati süüdlasi otsima ning internetis osutus patuoinaks räppar Drake.

Viimati suutis ühel kalendriaastal kõik suure slämmi tiitlid enda valdusesse saada Steffi Graf, kes sai sellega hakkama 1988. aastal. Tänavu oli Williams juba võitnud Austraalia lahtised, Prantsusmaa lahtised ja Wimbledonis ja puudu oli vaid US Openi tiitel. Seejuures oli Williams US Openil suurfavoriidiks, kus ta on varasemalt võidutsenud kuuel korral ja seejuures ka kolmel eelneval aastal.

Viimastel kuudel on palju räägitud, et Williams ja Drake on paar, kuid väidetavalt ei soovinud tennisist räpparit enne finaali areenil näha. Eile oli Drake aga tribüünidel ja Williams pidi vastu võtma kaotuse, kirjutab The New York Times.

Twitteris hakati pärast kohtumist koheselt Drake’i kaotuses süüdistama. Samas pole see esimene kord, kui Drake’i peetakse sportlaste jaoks halva õnne toojaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles