Rannavõrkpallurid alistasid Portugali ja jätkavad olümpiapileti jahti

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannavõrkpallur Rivo Vesik.
Rannavõrkpallur Rivo Vesik. Foto: Margus Ansu / Postimees

Iisraelis Ashdodis jätkuval rannavõrkpalli Kontinentaalkarikasarja neljanda ringi D-alagrupi turniiril alistas Eesti koondis 2:0 Portugali. Eile poolfinaalis kaotanud riikide duellis noppisid nii Karl Jaani/Rain Raud kui Rivo Vesik/Kristo Kollo vastaste üle 2:0 võidud.

Selleks, et jätkata püüdlust Rio olümpiamängude suunas, peab Eesti nüüd alistama ka Iisraeli, kes jäi turniiri finaalis mängudega 1:2 alla Belgiale. Need matšid algavad Eesti aja järgi kell 15:00 ning on otseülekandes nähtavad laola1.tv vahendusel, kirjutab volley.ee.

Kristo Kollo/Rivo Vesik läksid Rui Morena ning Joao Simoesi vastu juhtima 10:4 ja võitsid geimi lõpuks 21:15. Teises geimis olid nad paremad 21:17. Karl Jaani ja Rain Raua kohtumine Fabricio Barros/Januario Silvaga oli veelgi ühepoolsem – meie paar võitis matši 21:11, 21:13.

Galeriid Ashdodis toimunud kohtumistest on võimalik vaadata SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles