Video: kohtuniku jäme eksimus röövis Klavanilt ja Augsburgilt magusa viigipunkti

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Knut Kircher selgitab Markus Weinzierlile oma otsuse tagamaid
Knut Kircher selgitab Markus Weinzierlile oma otsuse tagamaid Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalli kõrgliigas kaotas Ragnar Klavani koduklubi Augsburg eile 1:2 Müncheni Bayernile. Otsustavaks sai 90. minuti penalti, mille Thomas Müller kindlalt realiseeris. Kui juba mängu ajal tekitas penaltiintsident palju vastakaid arvamusi, siis nüüd tunnistas kohtunik Knut Kircher ka ise oma eksimust.

Bayerni mängumees Douglas Costa jooksis mängu viimastel minutitel palliga Augsburgi karistuaslasse ning tormas seejärel otsa Markus Feulnerile. Peakohtunik ise oma sõnul intsidenti hästi ei näinud ja usaldas äärekohtuniku otsust, tema nägi antud olukorras kaitsja tehtud viga. Penalti realiseeris kindlalt Thomas Müller.

«Ka kohtunikud on inimesed ja eksivad,» vahendab Spiegel Kircheri sõnu. Pärast korduse nägemist sai terve kohtunike meeskond aru, et nad röövisid Augsburgilt väärt viigi. «Peitsime terve meeskonnaga pea käte vahele,» ütles Kircher. Veidi hiljem läks ta isiklikult Augsburgi peatreeneri Markus Weinzierli ja mänedžeri Stefan Reuteri juurde ja vabandas nende ees isiklikult.

Vaata kohtumise tipphetki SIIT

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles