Eesti parim golfar saavutas Rootsis teise koha

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Aadusaar.
Sander Aadusaar. Foto: Eesti Golfi Liit

Golfi Eesti valitseva meistri Sander Aadusaare hea hooaeg sai ilusa jätku Rootsis toimuval rahvusvahelisel Skandia Junior Openil, kui ta mängis viimasel päeval 72 lööki ja tõusis kolmandalt kohalt kokkuvõttes teiseks.

«Kogu võistluse tundsin ennast hästi, kuigi esimesel võistluspäeval olid tingimused väga rasked, sest puhus nii tugev tuul, et oli raskusi isegi püsti seismisega,» kommenteeris Aadusaar pärast võistlust.

«Mängisin eile -1 ja sain sellest väga hea enesekindluse ning täna tegin lihtsalt oma mängu,» lisas valitsev Eesti meister. «Ei teadnud kuni lõpuni, kuidas seis on, kuid enne viimast kolme rada olin hilisema võitjaga viigis,» hindas eestlane oma esinemist.

Võitjale Felix Kvarnströmile (Rootsi) kaotas Aadusaar kolme löögiga. Eestlase mänguringid olid 75, 71, 72. Võistlustel osales ligi sada  golfarit.

Sel aastal on Sander Aadusaar saanud Venemaa meistrivõistlustel teise koha, Niitvälja karikavõistlustel teise koha, Poola lahtistel meistrivõistlustelt tuli viies koht, esmakordselt võitis ta Eesti löögimängu meistritiitli ja tuli Niitvälja klubiga Eesti meistriks. «Olen hooajaga väga rahul, siit on hea edasi minna,» ütles Aadusaar, kes hoiab esikohta ka Eesti jooksvas edetabelis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles