Nälja vastu võitlevatest toakaaslastest kogu maailma šokeerijateks

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flavia Pennetta (mustas) ja Roberta Vinci USA lahtiste finaalis.
Flavia Pennetta (mustas) ja Roberta Vinci USA lahtiste finaalis. Foto: Reuters/ScanPix

USA lahtised meistrivõistlused said vähemalt naiste üksikmängus hoopis teistsuguse lõpu, kui enne turniiri arvata võis. Naiste tennise valitsejanna Serena Williams üritas võita ühel aastal kõiki nelja suure slämmi turniiri, mida pole tehtud juba alates 1988. aastast. Tegelikkuses nägi publik hoopis kahe itaallanna finaali, mis on veelgi haruldasem.

Aasta viimase suurturniiri võitis 33-aastane Flavia Pennetta, kes alistas finaalis aasta võrra noorema Roberta Vinci 7:6, 6:2. Kõik sportlased soovivad, et saaksid karjääri lõpetada tipus olles, Pennetta tegi unistuse teoks.

«Enne US Openi algust tegin elus suure otsuse. See on viis, kuidas ma tahaks tennisega hüvasti jätta. Teen sellel aastal veel mõned turniirid kaasa, aga ma ei tule enam kunagi New Yorgis väljakule. Kohe kindlasti. Aastate möödudes on mul järjest raskem teistega võistelda ja tunnen, et mul pole enam piisavalt jõudu. Iga nädal tuleb võidelda ja kui ma ei tee seda nii innukalt kui just lõppenud finaalis, läheb asi koledaks,» teavitas Pennetta Arthur Ashe staadionile kogunenud publikut oma karjääri lõpust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles