Terehhovi hämar taandumine

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Terehhovi aeg Nõmme Kalju peatreeneripostil sai otsa.
Sergei Terehhovi aeg Nõmme Kalju peatreeneripostil sai otsa. Foto: Tairo Lutter

On reede õhtu. Pärnu kunstmurustaadionil hämardub, prožektorid on kustunud, teleintervjuud antud, mängijad ja kohtunikud ammu platsilt lahkunud. Ent Nõmme Kalju vahetusmeeste pingil istub endiselt kaks meest, üks murest murtud, teine kuri. Jutt, mida seal räägitakse, on tõsisemast tõsisem.

Tiitlit jahtiv Kalju on äsja kaotanud 1:2 tabelis viimasel real olevale Pärnu Linnameeskonnale ning ründaja Ats Purje on nentinud Postimehele antud mängujärgses usutluses: «Võib öelda, et vaikselt hakkab tiitlilootus kustuma. Eks me üritame lõpuni, aga väga reaalne see pole.» Mehed pingil on Kalju peatreener Sergei Terehhov ja president Kuno Tehva ning ei pea olema hiromant, et mõista, millest seal räägitakse.

Tehva küsimused on olemuselt lihtsad: kuidas on juhtunud nii, et hooaega üheksa järjestikuse võiduga alustanud Kalju kullalootused on viimase ringi alguseks praktiliselt kustunud? Miks ollakse viis vooru järjest võiduta? Miks on kulutatud raha Eesti mõistes väga nimekatele mängijatele, aga tulemust pole?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles