Video: Jääger lõi Norra kõrgliigas Metsa vastu tõelise iluvärava

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enar Jääger (vasakul) kohtumises Sloveenia vastu
Enar Jääger (vasakul) kohtumises Sloveenia vastu Foto: SCANPIX

Norra jalgpalli kõrgliigas kohtusid kahe Eesti koondislase klubid - Enar Jäägeri Valerenga ja Karol Metsa Viking. Väravasajus, kus jala sai valgeks ka Jääger, sai võidu siiski tulemusega 4:2 Viking.

Väravate arve avati esimese kümne minutiga, mille järel seis juba 1:1 oli. Poolaja teisel poolel läks Viking juhtima, kuid 64. minutil vastas kodus mänginud Valerenga poolelt suurepärase tabamusega Enar Jääger - kaitsest ründesse tõusnud eestlane sai palli karistusala vasakus ääres, mängis üle kaitsja ning saatis palli tagumise ristnurga suunas, vahendab Soccernet.ee.

Viigiseis tablool kaua aga ei püsinud - vaid kolm minutit hiljem oli Vikingi poolelt täpne Joackim Jorgensen, 85. minutil vormistas Viking lõppskoori penaltipunktilt. Karol Mets tegi poolkaitses kaasa kõik 90 minutit, Jääger alustas vasakkaitsjana põhikoosseisus ning vahetati välja 69. minutil.

Norra kõrgliiga tabelis on Viking 43 punktiga kolmas, Valerenga 36 silmaga kuues.

Vaata Jäägri väravat SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles