Prostituudina töötanud USA tippjooksja paljastus: see oli parem kui olümpial osalemine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suzy Favor Hamilton.
Suzy Favor Hamilton. Foto: SCANPIX

Endine USA olümpiasportlane Suzy Favor Hamilton tunnistas hiljutises intervjuus, et ta asus 2011. aastal tööle prostituudina seetõttu, et teda vaevas bipolaarne häire, kuid ta ei kahetse oma valikuid.

2012. aastal tuli avalikuks, et 1992., 1996. ning 2000. aastal USAd olümpiamängudel esindanud jooksja Suzy Favor Hamilton asus 2011. aastal varjunime all töötama prostituudina. Nüüdseks on «Kelly Lundy» nime all eskorditüdrukuna töötanud Hamilton tunnistanud, et prostitutsiooni juurde jõudis ta oma bipolaarse häire tõttu, kuid toona seda kohe diagnoosida ei suudetud.

«Minu bipolaarne häire suunas mind seksi poole. See oleks võinud mind ajada ka narkootikumide ja alkoholi või hasartmängude poole,» rääkis praegu 47-aastane Hamilton hiljutises intervjuus.

Endine olümpiasportlane selgitas, et esimest korda puutus ta prostitutsiooniga kokku oma abielu 20. aastapäeval, kui oli suutnud veenda oma abikaasat Marki, et nad sõidaksid Las Vegasesse ning astuksid seal ühiselt vahekorda Pearli-nimelise naisega. Pärast seda kogemust veenis ta järgmise poole aasta jooksul oma abikaasat, et see lubaks ka temal eskorttüdrukuna tööle hakata.

«Lahkusin ühest Las Vegase hotelli uhkest sviidist,» meenutab Hamilton «Fast Girli» nime kandvas raamatus. «Mõtlesin, et see on palju parem kui jooksu võitmine. See on parem kui olümpial osalemine.»

Hamiltoni sõnul hakkasid aegamisi mõned kliendid teda ära tundma ja 2012. aasta lõpus ta isik paljastati. Kuu aega hiljem diagnoositigi tal bipolaarne häire. «Ma tunnen endiselt vajadust selle tunde järgi. Ma ei julge öelda, et ma enam kunagi samamoodi käituma ei hakka,» tunnistas Hamilton hiljutises intervjuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles