Suurtoetaja suunas raha alaliidust uude tiimi

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karel Tammjärv.
Karel Tammjärv. Foto: Tairo Lutter

Suurärimees Toomas Annus on aastate jooksul toetanud Eesti suusatamist suurte rahasummadega, kuulunud alaliidu juhatusse ja osalenud eestlastele palju kuulsust toonud spordiala puudutavate otsuste langetamisel. Kuid tänavu suve hakul suusaliidus toimunud paleepööre polnud talle meeltmööda ning oma meelsust sai ta kõige paremini avaldada alaliidu toetamise lõpetamisega.

Suusaliidu, eriti selle murdmaasuusatamise alakomitee rahaline seis on nadi ning iga toetaja kadumine mõjub valusa hoobina. Alaliidu rahakotis on vahendeid nii vähe, et nendest jagub vaid talveperioodiks hooldemeeste palkamiseks ja sportlase MK-etappidele sõidutamiseks. Hooajaks valmistumine jäeti sportlaste endi õlule: kui ise raha leiad, harjuta kasvõi kõige kallimas suusakuurordis, kui ei leia, pead leppima kesisemate võimalustega või sootuks kodumetsas harjutamisega.  

Ärimees Annusele on suusatamine siiski südamelähedane. Seepärast leidis ta sportlaste abistamiseks uue võimaluse: eile teatati suurt hulka Eesti paremaid suusatajaid koondava Team Haanja loomisest, mille suursponsor on ehitusettevõte Merko. Annuse enda ärilapsuke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles