Võimsas hoos Ronaldo jahib järjekordset suurt rekordit

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi ründestaar Cristiano Ronaldo on jahtimas järjekordset rekordit - peagi peaks tema nimele kirjutatama Reali läbi aegade suurima väravaküti tiitel.

Kui Hispaania liiga hooaja alguses oli spordimeedias kuulda imestust selle üle, miks Ronaldo esimestes mängudes isiklikku väravaarvet ei suutnud avada, siis viimastel päevadel on Portugali staar kritiseerijate suud korralikult kinni pannud. Nimelt lõi Ronaldo laupäevases liigamängus Espanyolile koguni viis väravat ning eile sahistas ta Meistrite liiga avavoorus Donetski Šahtjori väravavõrke kolmel korral.

Kui nädalavahetusel löödud tabamuste toel tõusis Ronaldo mööda legendaarsest Raulist ning sai enda nimele läbi aegade Hispaania liigas Reali eest kõige rohkem väravaid löönud mehe tiitli, siis järgmisena jahib Portugali koondislane üldse läbi aegade kõige enam Madridi tiimi eest väravaid löönud ründaja tiitlit. Hetkel on see au 323 tabamusega Rauli nimel, Ronaldol on erinevatel andmetel eilse järel koos 321 või 322 tabamust Reali eest (vaieldavaks on üks 2010. aasta värav, mida erinevatel andmetel omistatakse nii Ronaldole kui Pepele).

Võimalus tõusta läbi aegade Reali suurimaks skoorijaks avaneb Ronaldol juba sel laupäeval, kui Madridi klubi kohtub liigamängus Granadaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles