Kas maas lebavad sajad miljonid jäetaksegi ripakile?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweatheri - Andre Berto matš.
Floyd Mayweatheri - Andre Berto matš. Foto: EZRA SHAW/AFP

POKS. Nädalavahetusel pidas maailma rikkaim sportlane Floyd Mayweather jr enda sõnul karjääri viimase matši, kui ta alistas Las Vegases Andre Berto. Ühtlasi kordas 38-aastane ameeriklane legendaarse raskekaallase Rocky Marciano rekordit. Siiski kaheldakse, kas Mayweather jätabki sajad miljonid dollarid maha vedelema ja hakkab pensionipõlve pidama.

Mayweatheri soov karjäär lõpetada on avalikkusele teada olnud juba pikka aega. Eelkõige ongi mees keskendunud rahale ja nagu võib sotsiaalmeediast näha, siis ka selle kulutamisele. Suure tähelepanuga harjunud poksistaar pistis laupäevase matši eest taskusse vähemalt 32 miljonit USA dollarit, kuid tema areenilt lahkumine toimus justkui varjus. Selles pole midagi imelikku, kuna tema vastane oli viimasest kuuest matšist kaotanud koguni pooled ja seega polnud oodata ka erilist põnevusduelli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles