Tarvas, Kalev/Cramo ja TTÜ testivad vormi Rakveres

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber.
Andres Sõber. Foto: Tairo Lutter

18.-19. septembril korraldab Rakvere Tarvas Kastani Arenal juba traditsiooniks saanud hooajaeelse turniiri, kus seekord võtavad korraldajatega mõõtu kevadel koduliigas hõbeda saanud BC Kalev/Cramo ning suvel uue peatreeneri palganud TTÜ KK. Neile lisab konkurentsi Soome kõrgliiga klubi BC Nokia.

Turniir kannab nime Unibet Cup ning selle avamisel allkirjastatakse leping ka Tarva uue suurtoetaja Unibetiga. Meeskonna mänedžeri Madis Šumanovi sõnul ollakse uue sponsori lisandumise üle väga õnnelikud: «Vägev! Usume, et see on meil suure sõpruse algus.»

Kui Tarva meeskond on juba mõned kontrollmängud pidanud, siis Unibet Cupil avaneb võimalus näha BC Kalev/Cramot esmakordselt uues koosseisus. Samuti pakub kodupublikule kindlasti huvi, kuidas on uus peatreener Rait Käbin muutnud TTÜ võistkonna nägu ja mängu.

Tarva ridades saab turniiril kaasa teha ka seni tribüünidelt mängu jälginud Roberts Stumbris. Lisaks on klubis testimisel 31-aastane ja 198cm pikkune kogenud serblane Nemanja Maric.

Mängude ajad:

18. september:

18:00 Rakvere Tarvas vs TTÜ KK

20:00 BC Nokia (Soome) vs BC Kalev/Cramo

19. september:

12:00 III-IV koha mäng

14:00 FINAAL

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles