Kalev/Cramoga liitub ka Sten Sokk

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten-Timmu Sokk (palliga).
Sten-Timmu Sokk (palliga). Foto: Tairo Lutter

Eesti koondise põhimängujuht Sten «Timmu» Sokk sõlmis täna lepingu BC Kalev/Cramoga. EM-finaalturniiril kogus Sokk keskmiselt 6 punkti ja 4,2 resultatiivset söötu mängu kohta, mis oli koondise parim näitaja. Tema katmisel tehti keskmiselt 4,8 viga, mis oli samuti meeskonna parim.

Eelmisel hooajal pallis Sten Sokk pool hooaega Moskva Dünamo ridades Venemaa Superliigas, kus saavutas meeskonnaga pronksmedali.

Kalevi peatreener Alar Varrak sõnas meeskonna komplekteerimise lõppedes klubi pressiteate vahendusel, et loomulikult on tal hea meel näha Eesti koondise põhimängujuhti enda meeskonna rivistuses.

«Timmu on tõestanud, et ta saab hakkama kõrge klassiga meeskondade vastu ning ma usun, et kui kogu me rivistust vaadata, oleme saanud kokku päris mõnusa löögirusika. Juba reedel on meil esimene kontrollmäng, kus platsile peaks jooksma kõik peale Rolands Freimanise. Hooaeg on aga väga lähedal ehk liialt palju aega hooaja alguseni pole,» sõnas Varrak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles