Lindpere kandideerib koos Henry’ga aasta uustulnuka tiitlile

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere
Joel Lindpere Foto: AFP/SCANPIX

USA jalgpalliliiga MLS jagab lähiajal erinevaid auhindu ning seetõttu tehti avalikuks ka erinevate kategooriate nominendid.

Ainsa eestlasena USA liigas palliv Joel Lindpere kandideerib aasta uustulnuka tiitlile, lisaks eestlasele on selles kategoorias ülesse antud tema meeskonnakaaslane Thierry Henry ning Real Salt Lake’i mängija Alvaro Saborio.

Kõige väärtuslikemaks mängijaks kandideerivad Los Angeles Galaxy Edson Buddle, FC Dallase David Ferreira ning San Jose Earthquakes’i Chris Wondolowski.

Aasta uustulnuka auhind antakse välja 10. novembril, aasta väärtuslikema mängija auhind aga 19. novembril. Liiga sümboolne koondis tehakse teatavaks 15. novembril.

Lisaks jagab MLS välja parima auhinna veel mitmes kategoorias (parim väravavaht, fair play auhind, aasta tagasitulija, aasta kaitsja, aasta kohtunik, aasta parim noormängija ja aasta treener).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles