Rein Taaramäe jäeti Astana temposõidu MM-meeskonnast välja

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Margus Ansu

Esialgselt jalgratta MMil võistkondlikul temposõidul Astana tiimi eest startima pidanud Rein Taaramäe siiski koosseisu ei mahtunud.

Taaramäe kirjutas oma Facebooki lehel, et meeskondlikul temposõidul ta siiski MMil kaasa ei tee. «Kahjuks meeskonna temposõit jääb ära. Meeskond viivitas eilse õhtuni täieliku koosseisu kinnitamisega. Arvasin juba varem, et mind jäetakse kõrvale, sest kõik sõitjad olid tugevad tempomehed ja heas hoos,» kirjutas Taaramäe.

«Kuidas siis valik teha. Mina olen ainuke, kes uuel aastal Astana värve enam ei kaitse. Oleks olnud ülekohtune keegi teine kõrvale jätta. Ja just selle jutuga mind ka teavitati. Hea valik Astana poolt!» seisis Taaramäe Facebooki lehel.

Eesti rattur lisas, et elab tiimikaaslastele kaasa ning läheb ise rajale kolmapäeval. «Hoian kamraadidele tugevalt pöidlaid. Endal tuleb asuda kolmapäeval eraldistarti, millel seekord pikkust lausa 53 km. Vaid top10 rahuldaks, kuid selleks peab olema super päev. Siiani pole MM-il top30 temposõitudel jõudnud. Tiitlikatel parim koht on vist Pekingi OM-i 16. koht ja U-23 EM-hõbe, kuid üldse minu kõige väärtuslikumad kohad tempos on TdF kaks 8. kohta 2011 ja 2012 aastal, kui oli küll MM-i tase, kuid eraldistart velotuuri sees on hoopis teistsugune teema ja paremusjärjestus tihti erinev kui ühepäevasõitudel. Nii et ega ma illusioone ei loo, aga eks näis mis saab, kui juba number on seljas ja hoog sees,» kirjutas Taaramäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles