Meistriliiga parimateks tunnistati Igor Prins ja Juha Hakola

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mulluse hooaja meistriliiga parim mängija Juha Hakola.
Mulluse hooaja meistriliiga parim mängija Juha Hakola. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpalli meistriliiga augusti parimaks treeneriks tunnistati Igor Prins (FC Levadia) ning parimaks mängijaks Juha Hakola (FC Flora).

Prins viis Levadia augustis võitudeni Sillamäe Kalevi, Nõmme Kalju, TVMK, Tartu Maag Tammeka ja Tallinna Kalevi vastu. Lisaks tehti 0:0 viik Floraga.

Levadia ja Flora, mille mängus on oluline roll mullusel meistriliiga aasta parimal mängijal Juha Hakolal, jätkavad endiselt heitlust kulla nimel. Augustikuus sai Flora jagu Sillamäe Kalevist, Tallinna Kalevist, TVMK-st ning Viljandi Tulevikust.

Esiliiga augusti parimaks mängijaks hinnati Meelis Peitre (FC Warrior) ning parima treeneri auhinna vääriliseks Aleksandr Puštov (FC Levadia II).

Parimate valimisel arvestatakse mängija või treeneri sooritusi vastava kuu jooksul, tabeliseisu, väravaküttide pingerida, hoiatuskaarte, löödud ning sisse lastud väravate hulka, mängitud minuteid, distsiplinaarrikkumisi, ausa mängu põhimõtete järgimist, suhtumist vastasvõistkonda jms. Mälestusesemed laureaatidele annab üle Eesti Jalgpalli Liit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles