Koondis kasvatas Poolas iseloomu ja alistas tugevaid vastaseid

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Toobal ja Andri Aganits Euroopa liiga finaalturniiril.
Kert Toobal ja Andri Aganits Euroopa liiga finaalturniiril. Foto: Tarvi Pürn/EFV

Eesti võrkpallikoondis sai viimastes kontrollmängudes Belgia üle vastavalt 3:2 ja 3:0 võidud. Eile peeti sama vastasega ka mitteametlik treeningmäng, milles sai 3:2 võidu Belgia, selles kohtumises osales mitu Eesti põhiraskuse kandjat episoodiliselt. Samuti puudus peatreener Gheorghe Cretu, kes pärast ülipingelist treeningperioodi sõitis paariks päevaks külastama vanematekodu Rumeenias.

Tema asemel juhendas koondist abitreener Rainer Vassiljev, kes tõi välja, et pärast Euroopa liiga finaalturniiri ja tugevaid treeninguid oli mängunälg suur. «Isu mängude järele oli meestel suur, see paistis välja. Tulime nendele mängudele väga tugevate üldfüüsise trennide pealt ja kohati liigub mõte kiiremini, kui keha järele tuleb, aga täitsa hästi tuli välja,» sõnas Vassiljev. «Heameelt tegi see, et kokkulepitud asjadest peeti kinni ja mängudes tegutseti väga hingestatult ning väsimus välja ei paistnud,» lisas Vassiljev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles