Vettel sattus Räikkönenist rääkides piinlikkusse olukorda

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettelil (vasakul) ja Kimi Räikkönenil on pühapäeval raskem poodiumile šampanjat jooma pääseda.
Sebastian Vettelil (vasakul) ja Kimi Räikkönenil on pühapäeval raskem poodiumile šampanjat jooma pääseda. Foto: SCANPIX

Eile Singapuris vormel-1 etapi võitnud Ferrari piloot Sebastian Vettel rääkis, et soomlasest meeskonnakaaslane Kimi Räikkönen oli tema lapsepõlveiidol. Samas sattus sakslane kummalisse olukorda, kuna ei suutnud meenutada soomalse vanust.

«Lapsena vaatasin võiduajamisi televiisorist. Nüüd leian end aga olukorrast, kus üks minu lapsepõlveiidoleid on mu meeskonnakaaslane. Olen talle nii lähedal ja näen, mida ta teeb. Olen selle üle väga õnnelik,» vahendab Iltalehti Vetteli sõnu.

Seejärel uuris ajakirjanik Vettelilt, kas ta suudab kunagi purustada Michael Schumacheri rekordit ehk jõuda 91 GP võiduni. Kõik sõltuvat mehe sõnul sellest, millise vanuseni ta tipus püsib. «Michael sõitis veel 43-aastasena. Näiteks Kimi on hetkel 33. Ei, 34. Või hoopis 35 või 36?» Veidi ootamatult ei suutnud 28-aastane sakslane Räikköneni vanust meenutada. Kuna soomlane saab oktoobris 36-aastaseks, siis jõudis Vettel lõpuks tõele üsna lähedale.

Vettel ise võitis Singapuris karjääri 42. etapi ning möödus sellega legendaarsest Ayrton Sennast. Järgmine eesmärk on tal mööduda 51 võitu kogunud Alain Prostist ning siis jääbki ületada vaid Schumacheri tulemus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles