Saksamaa jalgpallilegend osutus roolijoodikuks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stefan Effenberg tõstmas 2001. aasta Meistrite liiga karikat
Stefan Effenberg tõstmas 2001. aasta Meistrite liiga karikat Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallimaailmas legendistaatuses olev endine koondise ja Müncheni Bayerni poolkaitsja Stefan Effenberg jäi vahele purjus peaga auto juhtimisega.

Ööl vastu esmaspäeva kell 2.30 võttis politsei Effenbergi rajalt maha ning mehe joobeastmeks mõõdeti 1,4 promilli. Effenberg jäi vahele Münchenis ning istus oma isikliku Jaguar F-Type’i roolis.

Müncheni Bayerni ridades krooniti Effenberg aastatel 1999, 2000 ja 2001 kolmel korral Saksamaa meistriks. Korra võideti ka Euroopa jalgpalli Meistrite liiga ning 2001. aastal valiti Effenberg UEFA poolt parimaks klubijalgpalluriks (UEFA club footballer of the year).

Oma karjääri jooksul jõudis ta lisaks Bayernile mängida veel Mönchengladbachi Borussias, Fiorentinas, Wolfsburgis ja Katari meeskonnas Al-Arabi. Saksamaa koondist esindas Effenberg aastatel 1991-1998.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles