Video: Chelsea kaitsja nimetas oma klubikaaslast petiseks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Costa (keskel) töötlemas kohtunik Mike Deani
Diego Costa (keskel) töötlemas kohtunik Mike Deani Foto: SCANPIX

Nädalavahetusel küttis Inglismaal kirgi Londoni suurklubide Chelsea ja Arsenali mõõduvõtt, kus viimased lõpetasid mängu üheksa mehe ning 0:2 kaotusega. Chelsea avavärava autor Kurt Zouma sõnavõtt lisas veel rohkem õli tulle.

Kohtumise ajal ja järel tekitas enim kõneainet Chelsea ründaja Diego Costa ülimalt provokatiivne käitumine, mis tõi kaasa esimese Arsenali punase kaardi. Pärast mängu nõustusid pea kõik jalgpallivaatlejad, et tegelikult väärinuks väljakult ära saatmist hoopis Costa, kes Arsenali mängijaid üsna mustade võtetega töötles.

Zouma avaldas arvamust, et vaatamata kõigele on Costa tore mees, kuid tegelikult oli noore kaitsja sõnavõtt üsna omapärane, kuna rääkis vabalt Costa armastusest kasutada keelatud võtteid. «Me kõik tunneme ju Diegot. Kõik teavad, et talle meeldib petta ning oma konkurente väljakult eemaldada. See juhtus ka tänases mängus, kuid tegelikult on ta tore inimene,» ütles 20-aastane prantslane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles