Martin Loo lõpetas Saksamaa karikasarjas viienda kohaga

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Loo.
Martin Loo. Foto: PB Creative Philip Beckman

Pühapäeval peeti Saksamaal maastikurataste karikasarja viimane etapp Bad Säckingenis. Esikoha teenis Itaalia mitmekordne meister ja olümpiapronks Marco Aurelio Fontana, kes edestas sakslast Manuel Fumicut 39 sekundiga. Kolmanda koha sõitis välja prantslane Maxime Marotte.

Martin Loo lõpetas viimase etapi 19. positsioonil, kaotades võitjale 5.26. Sarja kokkuvõttes jäi Loo kõrgele 5. kohale. Esikoha pälvis sakslane Simon Stiebjahn, teiseks jäi šveitslane Florian Vogel, kolmandale kohale platseerus sakslane Heiko Gutmann ja neljandaks tuli sakslane Max Holz.

«Pikk hooaeg ja palju reisimist on ära väsitanud. Viimased sõidud on olnud tõsiselt rasked. Tulemused on jäänud tagasihoidlikumaks. Veel paar starti jäänud, peale mida saab kergemalt võtta ja puhata,» lisas Loo.

Martin Loo osaleb sel pühapäeval Ungaris C2 kategooria võistlusel (VelenceBike Cup) ja nädal hiljem Kreekas kolmepäevasel võidusõidul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles