Aasta aega saatuslikust õnnetusest: F1 sari naaseb emotsionaalseks etapiks Jaapanisse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jules Bianchi.
Jules Bianchi. Foto: SCANPIX

Vormel-1 karussell jõuab sel nädalavahetusel taas Jaapanisse, kus mullu tegi raske avarii Manor Marussia tiimi eest sõitnud Jules Bianchi, kes saadud vigastuste järel suri käesoleva aasta juulis. Manori tiimi juht John Booth tunnistas, et meeskonda on ees ootamas emotsionaalne nädalavahetus.

Eelmise aasta oktoobri esimesel nädalavahetusel sõidetud Jaapani etapil kaotas Bianchi oma masina üle kontrolli ning sõitis rajalt välja. Õnnetul kombel kihutas ta suurel kiirusel otsa rajatraktorile, mis oli parajasti ära viimas samuti rajalt välja sõitnud Adrian Sutili autot. Bianchi viidi kiirelt kohalikku haiglasse, kus ta langes koomasse. Pärast pikka haiglasviibimist pääses endiselt teadvusetu prantslane küll kodusele ravile, kuid tänavu juulis teatas tema perekond, et Bianchi suri.

Nüüd on möödumas aasta aega traagilisest õnnetusest ja Bianchi eelmise tiimi juht John Booth ütles, et neid ootab ees väga emotsionaalne nädalavahetus. «Meil ei ole võimalik põgeneda fakti eest, et see saab olema meie jaoks väga emotsionaalne nädal,» vahendas Boothi sõnu motorsport.com.

«Me oleme endiselt Julesi meeskond ja seda meeles pidades palun kõigil mõista ja austada seda, et tahame sel nädalavahetusel Suzuka ringrajale naasmist läbi elada väga privaatselt ja omakeskis,» lisas Booth.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles