Uskumatu mees: Federer üllatas 11 aastat koomas olnud fänni vinge saavutusega

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer.
Roger Federer. Foto: SCANPIX

Endine tennisemaailma esireket Roger Federer üllatas üht fänni, kes pärast koomas veedetud 11 aastat ärkas toreda üllatusega, et tema lemmik on endiselt nii heas vormis, et mängib Suure Slämmi turniiri finaalis.

Jesus Aparicio nimeline tennisefänn käis 2004. aastal sõpradega oma sünnipäeva tähistamas, kuid sattus õnnettul kombel autoavariisse ning veetis viimased 11 aastat koomas. Kui ta tänavu 27. augustil üles ärkas ja oma emale helistas, uuris ta muude asjade seas ka seda, kuidas läheb tema lemmikul Roger Federeril. Noormehe sõnul oli ta väga meeldivalt üllatunud, kui kuulis, et 34-aastane tenniseäss mängib endiselt Suure Slämmi finaalides.

«Arvasin, et ta on juba pensionile läinud. Kui sain teada, et ta on 34-aastane, mängib endiselt tipptennist ja on maailma edetabelis teisel kohal, siis arvasin, et see on nali,» meenutas Aparicio.

«Olin väga üllatunud, kui nägin teda nii hästi mängimas (viimases USA lahtiste finaalis- toim.), sest Novak Djokovic on väga hea. Aga tahan näha veel mõnda tema matši enne, kui ta pensionile läheb, võib-olla näen seda, kuidas ta võidab oma 18. Suure Slämmi tiitli,» lisas Federeri suur fänn.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles