Inglismaa jalgpalliliit määras Costale tagantjärele mängukeelu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsenali mängumees Gabriel (punases särgis) teenis kohtumises Chelsea vastu küll punase kaardi, kuid hiljem see tühistati. Diego Costa vastupidiselt pääses mängu ajal karistusest, kuid teenis selle tagantjärele.
Arsenali mängumees Gabriel (punases särgis) teenis kohtumises Chelsea vastu küll punase kaardi, kuid hiljem see tühistati. Diego Costa vastupidiselt pääses mängu ajal karistusest, kuid teenis selle tagantjärele. Foto: SCANPIX

Laupäeval Inglismaa jalgpalli kõrgliigas peetud tuline lahing Chelsea ja Arsenali vahel kütab kirgi tänaseni, sest tagantjärele teenis kolmemängulise keelu Chelsea mängumees Diego Costa.

Pingeid kruttinud kohtumises teenis punase kaardi Arsenali ridades mängiv Gabriel, samas kui korduvalt teravates olukordades osalenud Costa pääses karistuseta. Tagantjärele otsustas Inglismaa jalgpalliliit aga, et meeste karistused tuleks ära vahetada: nii tühistati Gabrieli punane kaart ja Costale määrati vägivaldse käitumise eest kolmemänguline keeld.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles