Ragnar Klavan jõuab täna Bundesligas ajaloolise saavutuseni

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (paremal).
Ragnar Klavan (paremal). Foto: SCANPIX
  • Augsburgi tänane kohtumine algab kell 21.00!
  • Klavan on seni Bundesligas pidanud 99 kohtumist!
  • Viimati pidi eestlane Bundesligas mängu vahele jätma hooajal 2013/14!

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi FC Augsburg läheb täna Bundesligas võõrsil kell 21.00 vastamisi Meistrite liigas mängiva Mönchengladbachi Borussiaga.

Augsburgi põhitegijate sekka kuuluva Klavani jaoks on tänane kohtumine ajalooline, kuna väljakule joostes peab ta enda karjääri sajanda kohtumise Bundesligas.

Neljandat hooaega Augsburgis palliv Klavan sai enda esimesel hooajal Bundesligas väljakule 30 korda, teisel hooajal pidas ta samuti Saksamaa kõrgliigas 30 matši. Eelmisel hooajal viibis ta kõigis 34 kohtumises väljakul algusest lõpuni. Samuti on Klavan algusest lõpuni kaasa teinud käimasoleva kõik viis kohtumist.

Senise 99 matši jooksul on Klavan Bundesligas löönud neli väravat, teeninud kuus kollast ja ühe punase kaardi.

Augsburg on Bundesligas sel hooajal viie kohtumsiega seni kogunud neli punkti ja 18 tiimi seas hoitakse 14. positsiooni. Mullune pronksimeeskond Mönchengladbach on alustanud hooaega aga kohutavalt ja senised viis kohtumist on kõik kaotatud ning tabelis ollakse viimased. Mönchengladbach on kohutava alguse järel juba vahetanud ka peatreenerit ning Lucien Favre asemel on tüüri juurde asunud Andre Schubert.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles