Red Bulli ähvardusel F1 sarjast lahkuda on tõsi taga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo Red Bulli vormeli roolis.
Daniel Ricciardo Red Bulli vormeli roolis. Foto: SCANPIX

Red Bulli motospordi konsultant Helmut Marko rõhutas kolmapäeval, et jutud võistkonna eemaletõmbumisest F1 sarjast on tõsised, kui tiim ei saa järgmiseks hooajaks konkurentsivõimelisi mootoreid.

«Kui meil pole mootorit, mis võimaldaks heidelda kõige ees, siis eelistame lõpetada,» lausus energiajoogifirma miljardärist omaniku DIetrich Mateschitzi lähikondlane Marko sarja ametlikul koduleheküljel, vahendab ERR Sport.

Red Bulli omanik Dietrich Mateschitz on varem sõnanud, et Renault' mootoritega ei jätkata, kuigi need tõid aastatel 2010-2013 neli individuaalset MM-tiitlit ja neli konstruktorite karikat. Red Bull pole jõudnud kokkuleppele ka Mercedesega ning kuna Honda mootorid on nõrgad, siis järgmiseks aastaks Red Bullile vaid Ferrari.

Läbirääkimised itaallastega käivad, aga kindel on see, et Red Bull tahab täpselt samasugust mootorit nagu tehasetiimil on, mitte midagi nõrgemat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles