TLÜ/Kalev jätkab kodumängude pidamist siiski Kalevi Spordihallis

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Klandorf hoolealuseid juhendamas.
Kalle Klandorf hoolealuseid juhendamas. Foto: pärnu kk facebooki

Kuna Kalevi spordihall ei lähe hoolimata esialgsetest plaanidest veel remonti, mängib Tallinna Ülikool/Kalevi korvpallimeeskond kõik Alexela KML ja Balti liiga kodumängud Tallinnas Kalevi Spordihallis, teatab Eesti Korvpalliliit pressiteate vahendusel.

Halli remonti minek venib väidetavalt vaidluse tõttu kohtus. Nimelt on ehitushange vaidlustatud, seega ei saa piltlikult öeldes «koppa enne maasse lüüa», kui ses osas on otsus tehtud. Nii võõrustab TLÜ/Kalev 13. oktoobril Kalevi Spordihallis koduse meistriliiga raames Kalev/Cramot.

TLÜ/Kalev jätkab Kalle Klandorfi juhendamisel, abitreeneri rollis on Margus Metstaki välja vahetanud veel mullu meeskonnas mängijana kaasa teinud Raido Roos. Leegionäridest esindavad tänavu Kalevit kanadalane Johnny Berhanemeskel ning ameeriklased Zachary Atkinson ja Thomas Droney. Viimane mängis Kalevi eest ka eelmisel hooajal.

Esimesed karikamängud on TLÜ/Kalevil juba seljataga. Kahe mängu summas võideti Postimees.ee/Soovi +21 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles