Augsburgile löödi Klavani juubelimängus 21 minutiga neli väravat

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (paremal) FC Augsburgi särgis.
Ragnar Klavan (paremal) FC Augsburgi särgis. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani 100. mäng Saksamaa kõrgliigas algas tema tööandja Augsburgi jaoks kohutavalt, sest liigatabeli viimasel real oleval Mönchengladbachi Borussial lubati kohtumise esimese 21 minutiga lüüa tervelt neli väravat.

Esmalt oli juba viiendal minutil täpne Fabian Johnson ning seejärel kaotas Augsburg täielikult pea, sest 17. minutil lõi Granit Xhaka 2:0, kaks minutit hiljem Lars Stindl 3:0 ja veel kaks minutit hiljem Mahmoud Dahoud juba 4:0. Kui mängitud oli 35 minutit, oli skoor muutumatu, ent pealelöökide arv kõnekas - kodumeeskond oli teinud 12 lööki, külalised Augsburgist vaid ühe.

Kuigi Mönchengladbachi Borussia oli enne tänase kohtumise algust kaotanud kõik viis tänavust liigamängu ning asus tabelis mõistagi viimasel real, ei ole tegemist kehva meeskonnaga, sest eelmisel hooajal lõpetati koguni kolmanda kohaga. Augsburg on esimesest viiest voorust kogunud ühe võidu ja ühe viigi, mis andis neile enne kuuenda vooru algust tabelis 14. koha.

Teisel poolajal vähendas Augsburg kaotusseisu, kui penaltipunktilt oli kaks korda täpne Paul Verhaegh. 2:4 kaotusest see neid aga ei päästnud ning liigatabelis ollakse kuue vooru järel nelja punktiga jätkuvalt 14. real. Klavan mängis täna tavapäraselt kõik 90 minutit.

Esimesed punktid loovutas tänavu Dortmundi Borussia, kes mängis võõrsil 1:1 viiki Hoffenheimiga. Tabelit juhib seega ainsana kõik kuus mängu võitnud Müncheni Bayern. Dortmundil on teisena kaks punkti vähem. Kolmas on Schalke, kes alistas täna 2:0 Frankfurdi Eintrachti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles